INFORMARE

Stimați oaspeți, ne-am reluat activitatea și vă rugăm să țineți cont de următoarele informări dacă aveți cazare rezervată în această perioadă:
- La Aquapark Felixarium au acces doar oaspeții care sunt cazați în hotel. În prima etapă, sunt accesibile piscinele din aer liber: piscină cu apă termală și acces interior/exterior, piscină de relaxare cu apă termală și hidromasaj, piscină pentru copii, bazin de înot, toboganele
- În cadrul Centrului Nelumbo Med-Spa sunt disponibile: studio fitness, masaj, cosmetică, coafor, manichiură-pedichiură, Terapia Shockwave, Ritual Semnătură Nelumbo’s Surprise, Ritual Aqua Gold, Baie Magic Splash, Baie cu ulei aromatic, Duș Ciclonic, Duș Vichy, Baie Caracalla, Tecar Terapia, Ozonoterapia, Gerovital H3, procedurile de tratament balnear (hidroterapia, împachetări cu parafină, electroterapia, kinetoterapia), împachetare cu ciocolată, împachetare cu ceai verde
- Mesele se servesc în restaurant în sistem bufet suedez asistat de personalul restaurantului
Aceste măsuri rămân valabile până la intrarea în vigoare a unor noi reglementări. Puteți consulta aici măsurile generale de prevenție implementate de Turism Lotus Felix S.A. pentru primirea turiștilor și efectuarea sejurului în condiții de siguranță https://www.lotustherm.ro/ro/despre-noi/masuri-de-preventie-covid-19

Vă mulțumim.


LOCUL I

TOP 50 HOTELURI DE BUSINESS
REGIUNEA BANAT-CRIȘANA

 


LOTUS THERM

UNICUL COMPLEX TERMAL DE 5 STELE
DIN ROMÂNIA

 


GOLD SPA

Masajele, saunele și ritualurile senzoriale vă vor răsfăța simțurile
 
CENTRUL NELUMBO MED-SPA

Profită de tratamentele marca Nelumbo Med-SPA!
Acestea acţionează sinergic, pentru a-ţi desăvârşi
echilibrul interior şi sănătatea trupului.
CENTRUL NELUMBO MED-SPA

LUX ȘI EXCELENȚĂ
în domeniul serviciilor de balneologie,
Wellness & SPA

TERAPIE & SPANelumbo Med-SPA

Lux şi excelenţă în domeniul serviciilor de balneologie, Wellness & SPA.
Evadează din cotidian şi oferă-ţi câteva ore în centrul relaxare şi tratament al Hotelului Lotus Therm.
Lasă-te fermecat de culori odihnitoare, de arome reconfortante, de sunete relaxante, de atingeri întremătoare.

Profită de tratamentele marca Nelumbo Med-SPA.
Acestea acţionează sinergic, pentru a-ţi desăvârşi echilibrul interior şi sănătatea trupului.

Cu o experienţă îndelungată în balneoterapie și Wellness & SPA, personalul nostru supraveghează atent dozarea optimă a procedurilor.
* Accesul este destinat doar turiștilor cazați în hotel.

ISTORIA APEI TERMALEIstoria apelor termale din Băile Felix


Efectele miraculoase ale apei termale din Băile Felix sunt cunoscute încă de pe vremea Imperiului Roman. Tradiția pretinde că prin anul 1095 regele Ladislau, călătorind prin aceste ținuturi ar fi descoperit izvoarele termale cu efecte miraculoase.

Cea mai veche mărturie despre existența acestor băi datează din anul 1221, de pe vremea Bației Hevius de Magno-Varadina, care a dăinuit pe aceste locuri până în vremea turcilor. Se mai poate vedea și azi unul dintre primele bazine construite în urmă cu sute de ani. În jurul primului izvor termal s-a dezvoltat, de-a lungul timpului, o stațiune înfloritoare care a atras turiști din toate colțurile Europei.

Ca o recunoaștere a calităților terapeutice, la expoziţia mondială de la Paris, din 1896, apelor din această staţiune li s-a acordat medalia de aur şi diploma de onoare.

Lotus Therm SPA & Luxury Resort

"Relaxarea și refacerea sunt duse la perfecțiune în unicul complex termal de 5 stele din România. Fiecare element este special conceput pentru a-ți aminti în fiecare clipă că, pentru noi, tu ești un client valoros. Confort absolut, într-o ambianță luxuriantă. Strălucire, eleganță pură, relaxare care se transformă în refacere, împrospătare și întinerire.

Aceasta este promisiunea Lotus Therm Spa & Luxury Resort!"

Contact

Tel: +40 359 414 434
Fax: +40 359 414 474
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Str. Victoria nr. 20 Băile Felix, Bihor
417500, România, UE
Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.